ATELIERE

Toate atelierele din FIX Makerspace sunt dotate cu echipamente și scule performante. În atelierele noastre poți să-ți realizezi proiectele de vis indiferent că vorbim despre prelucrarea lemnului, metalului, imprimare 3D, design vestimentar, utilizare CNC sau recondiționare mobilă. Pentru a putea folosi ateleierele din FIX Makerspace, oferim training de inițiere ca lucrul să se desfășoare în maximă siguranță.

ABONAMENTE

Atelierele au o atmosferă care îi atrage pe cei mai activi. Aici vei găsi artiști, makeri și designeri de obiect, care sudează, experimentează, și o varietate largă de unelte cu care să te joci, chiar în atelierele makerspace-ului. Află mai multe despre abonamente pentru MAKERI.

Slide
Slide
Slide

Woodwork

prelucrarea lemnului

Dacă gândurile tale se-nvârt în jurul lemnului, avem atelierul potrivit pentru tine! Atelierul nostru de tâmplărie este dotat cu echipamente de prelucrarea lemnului de calitate și performante pentru ca tu să poții tăia, șlefui, freza și rindelui lemnul.

Echipamente

Metalwork

prelucrarea metalului

Dacă dorești să-ți realizezi proiectele din metal cât mai eficient, atunci nimic nu se compară cu un atelier bine echipat și bine organizat. La FIX Makerspace îți oferim un spațiu echipat cu polizoare, fierăstrău pentru metal cu bandă, echipament de sudură și chiar și CNC laser pentru ca tu să poți meșteri în condiții optime.

Echipamente

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Paintbox

Vopsitorie

Oferă un plus de culoare proiectelor tale! În FIX Makerspace ai la dispoziție o vopsitorie dotată complet pentru a-ți finisa proiectele îndrăznețe. Îți oferim un mediu aerisit și sigur cu echipament performant. Ready, set, paint!

Echipamente

Croitorie

creație vestimentară

Te ocupi de design vestimentar, de patchwork sau pur și simplu ești înnebunită după lumea textilelor? În studioul textilelor din FIX Makerspace îți punem la dispoziție toate facilitățile necesare pentru ca tu să te poți ocupa doar de partea creativă.

Echipamente

FIX Makerspace
FIX Makerspace
Fix Makerspace
Fix Makerspace
Slide
Slide
Slide

Stație printare

Echipamente pentru tipărire și printare 3D

Cu toate că obiectivul nostru este să devenim cât mai eco-friendly, printarea unor materiale este încă de multe ori esențială. Pentru a obține rezultate de calitate, îți propunem să folosești stația de printare din cadrul FIX Makerspace care este dotat cu aparatură potrivită printării monocrom/color, de dimensiuni mari, foliere/laminare și chiar printare 3D.

Echipamente

Studio

Studio foto-video, înregistrare sunet și podcast

Cauți un spațiu unde ai la îndemână echipamente de ultima generație în materie de foto-video? La FIX Makerspace îți punem la dispoziție o gamă variată de aparatură în funcție de anvergura proiectului tău. Pe lângă dotările materiale îți oferim și cursuri de inițiere, workshopuri tematice și mentorat în domeniul tău și al antreprenoriatului.

Echipamente

Slide
Slide
Slide