COWORKING

ABONAMENTE COWORKING

Indiferent dacă ai nevoie de o masă pentru o zi, de un birou pentru a vă dezvolta echipa sau de un spațiu pentru lansarea următoarea mare idee – noi la FIX te ajutăm. Aruncă o privire la spațiile noastre de închiriat!

Dacă ești antreprenor sau freelancer și ai nevoie de un mediu de lucru inspirațional, te invităm să devii coworker în cadrul FIX Makerspace. Dacă cauți un coworking în Oradea, atunci suntem FIX aici pentru tine. 

1 zi

10 €+TVA

aprox. 50 RON + TVA

5 zile

39 €+TVA

aprox. 194 RON + TVA

10 zile

59 €+TVA

aprox. 294 RON + TVA

Lunar

99 €+TVA/lună

aprox. 492 RON + TVA

OPEN SPACE

Ești inspirat de atmosfera vie într-un coworking, de discuțiile constructive și de zgomotele de fundal al aparatului de cafea și a imprimantei? Alege un abonament coworking în zona open-space și bucură-te de vivacitatea comunității din FIX Makerspace! Consultă secțiunea de Abonamente pentru informații detailate.

FIX DESK

Ești obișnuit cu lucrul individual și îți dorești un ambient privat? În FIX Makerspace ai posibilitatea de a închiria studio-uri chiar și gata mobilate. Consultă secțiunea de Abonamente pentru informații detailate.

FLEX DESK

Ai nevoie de un loc pentru a lucra doar pentru o zi sau chiar o săptămână? Cu Flex Desk ai posibilitatea to lucra când vrei de la una dintre mesele Flex.