ABONAMENTE

FIX este un mediu dinamic, bazat pe comunitate. Suntem o locație hibrid, un spațiu profesionist de colaborare, un atelier pentru creații și un loc plin de viață pentru a vă conecta prin evenimente remarcabile și pentru a vă inspira la idei inovatoare.

ABONAMENTE COWORKING

Indiferent dacă ai nevoie de o masă pentru o zi, de un birou pentru a vă dezvolta echipa sau de un spațiu pentru lansarea următoarea mare idee – noi la FIX te ajutăm. Aruncă o privire la spațiile noastre de închiriat!

1 zi

10 €

5 zile

39 €

10 zile

59 €

Lunar

99 €/lună

ABONAMENTE
ATELIERE

Atelierele au o atmosferă care îi atrage pe cei mai activi. Aici vei găsi artiști sau makeri care sudează, experimentează, designeri de obiect, și o varietate largă de unelte cu care să te joci, chiar în atelierele makerspace-ului. Află mai multe despre abonamente pentru MAKERI.

Makerspace

de la 149 €/lună

EXTRA

CNC
de la 10 €/oră

3D
de la 0,5 €/gram

Sală de ședință
de la 5 €/oră

Depozitare
de la 15 €/lună

Foto video
de la 20 €/oră

ABONAMENTE SALĂ DE EVENIMENTE

Oferim pachete de închiriat sală de evenimente, sală de workshop și sală multifuncțională. Indiferent că vrei să organizezi un workshop, concert, lansare,sau ai lansa o carte publicului larg, noi îți stăm la dispoziție cu diverse soluții precum și cu servicii anexe (catering, foto, hosting, deco etc.).

Meeting room

5 €/oră

SERVICII ADIȚIONALE:
coffee break, printare / copiere

Sală evenimente

SERVICII ADIȚIONALE:
fotograf, catering, producție set-up special, printare / copiere

Sală spectacol

SERVICII ADIȚIONALE:
fotograf, catering, producție set-up special, printare / copiere