SALA DE EVENIMENTE

Sala de evenimente FIX oferă un cadru exclusiv și extraordinar pentru evenimentul dumneavoastră. Construit în secolul al XVIII-lea, Palatul Episcopal este una dintre cele mai frumoase clădiri baroc din Oradea și se află în imediata apropiere a centrului orașului. Sala de evenimente este situată la subsolul clădirii, unde funcționează și un spațiu modern de coworking.

max. 200
așezați

240 m²

furnizor
fix

internet
de mare viteză

patener
pentru tehnologia
evenimentelor

Oferte

de la 64 €+TVA / oră
aprox. 319 RON + TVA / oră

500 €+TVA / zi
aprox. 2486 RON + TVA / zi

Scaune

Infrastructură

Acces la internet de mare viteză prin Wi-Fi

Accesibilitate: acces persoanelor cu dizabilități

Toalete: bărbați, femei și accesibile

Pardoseală: podea din piatră

Încălzire: calorifer

Iluminare: lumină ambientală, fără lumină naturală

Mobilat

Vestiar

Acces pentru camion destinat personalului tehnic și catering

Putere: curent trifazat cu prize de 16A

Prezentare și Tehnologie

Catering

INFORMAȚII DE CONTACT

ADRESĂ

CONFERINȚE

Pot fi organizate conferințe de diferite mărimi, la cerere aceasta poate fi împărțită în două spații separate, fiind un spațiu perfect pentru conferințe și catering.

Previous slide
Next slide

ATELIERE ȘI TRAINIG-URI

Dispunând de o gamă largă de facilități pentru ateliere interactive și traininguri bazate pe prezentare și posibilitatea de a utiliza o sală cu capacitate de 50-200 persoane, este locația perfectă pentru o gamă largă de proiecte educaționale.

Previous slide
Next slide

EVENIMENTE CORPORATIVE

Sala care are posibilitatea de a fi separabilă, o zonă de pregătire pentru catering și recepția opțională, verifică toate notele unei locații ideale pentru evenimente corporate. Desfășurarea prezentărilor este posibilă datorită scenei dotate cu echipamente de sunet și iluminare.

Previous slide
Next slide

CINĂ DE GALĂ

Sala de evenimente de epocă este locația ideală, pentru a putea organiza la cel mai înalt nivel, o cină de gală, care cuprinde recepții așezate sau recepții înalte.

Previous slide
Next slide

CONCERTE DE MUZICĂ CLASICĂ ȘI JAZZ

Clădirea care găzduiește Sala de evenimente oferă o ambianță care poate fi cu greu egalată în regiune, ceea ce o face o locație ideală pentru muzica clasică. Scena complet echipată cu echipamente de sunet și lumină face logistica cât se poate de ușoară.

Previous slide
Next slide

LANSĂRI DE PRODUSE

Gama largă de caracteristici audio-vizuale, amenajarea flexibilă a scaunelor și a auditoriului, oferă un ambient corespunzător sălii de evenimente pentru orice tip de lansare de produs, de la tehnologie, produse artizanale la servicii.

Previous slide
Next slide

FESTIVALURI DE FILM

Proiecțiile și festivalurile de film sunt o potrivire perfectă pentru sala de evenimente FIX, datorită fundalului special amenajat pentru proiecție, a sistemului de sunet de calitate și a zonei de relaxare cu capacitate de până la 200 persoane.

Previous slide
Next slide

EXPOZIȚII DE ARTĂ

Expozițiile de artă sunt o potrivire perfectă pentru Holul de intrare FIX, fiind special amenajat, oferă posibilitatea de a expune diverse lucrări.

Previous slide
Next slide